logo

Word Vriend van het Flevolands Jeugd Symfonie Orkest!

Iedere twee weken komen zo’n dertig jongeren, in leeftijd variërend van 12 tot 24 jaar bij elkaar om samen muziek te maken. Het orkest telt strijkers, hout- en koperblazers, snaar-instrumenten en slagwerk. Graag willen we enkele concerten per jaar geven. Om hier naar toe te kunnen werken, maken we regelmatig extra kosten. Bijvoorbeeld in de vorm van aanschaf van bladmuziek en zaalhuur. Daarom willen we u vragen om Vriend te worden van het Flevolands Jeugd Symfonie Orkest. Voor 15 euro per jaar (meer mag natuurlijk ook) ontvangt u drie keer per jaar een digitale nieuwsbrief, en krijgt u een gratis toegangsbewijs voor een concert. Een concert waarin wij ‘betoverend’ voor u gaan spelen!

Vriend worden kan op 2 manieren:

  • door opsturen van uw naam en contactgegevens (adres, postcode, plaats en email-adres) naar ouderwerkgroep@fjso.nl en overmaken van het bedrag naar rekeningnummer NL 43 INGB 0008 3621 98 ten name van FJSO te Lelystad.
  • door het FJSO jaarlijks, tot opzegging te machtigen € ……… over te maken. Omdat hierbij uw handtekening verplicht is, vragen wij u de ingevulde flyer te scannen en te mailen naar ouderwerkgroep@fjso.nl De flyer is hier te downloaden